Utforsk Mindfulness og Skjønnheten i Livet Gjennom Fotografering

februar_collage

I februar skrev jeg fire artikler på bloggen Livsglede.

(Jeg har brukt AI for å lage dette sammendraget)

Disse blogginnleggene viser hvordan fotografering kan være mer enn bare en hobby; det kan være en vei til tilstedeværelse, selvoppdagelse, og en dypere forståelse for livets skjønnhet og flyktighet. Gjennom å dele disse historiene, inspirerer "Livsglede" leserne til å utforske sine egne liv gjennom kameralinsa, og finne glede i de små, men betydningsfulle øyeblikkene.

Februar byr på unike muligheter for å utforske mindfulness gjennom fotografering, en reise gjennom lysmagi og vinterens skjønnhet. Bloggen "Livsglede" deler personlige erfaringer og tips for å fange øyeblikkene som beriker vårt indre liv og forbindelse med omverdenen.

Med Kameraet som Meditasjon: En Reise i Mindful Fotografering

Denne artikkelen deler hvordan mindful fotografering kan fungere som en form for meditasjon, bidra til å redusere stress og øke tilstedeværelsen i øyeblikket. Gjennom å ta det langsomt, stoppe opp, og virkelig se, lytte, og sanse det som er rundt, kan man finne ro og klarhet.

Lysmagi i Februar: Fengende Øyeblikk i det Gyldne Skjæret

Opplev magien ved det unike februarlyset i Tromsø og hvordan det kan fange essensen av naturens skjønnhet. Artikkelen oppmuntrer til å gripe kameraet og dokumentere de flyktige øyeblikkene hvor lyset forvandler landskapet til et levende kunstverk.

Tromsø: En Fotografisk Reise Gjennom Vinterens Skjønnhet

En reise til Tromsø avslører vinterens skjønnhet gjennom kameralinsa. Fra sjarmerende byscener til vakre naturmotiver, deler forfatteren hvordan fotografering kan være en kilde til glede og oppdagelse, selv under uvær som stormen Ingunn.

Når vi må gjøre vendereis

En fortelling om hvordan uforutsette hendelser, som møtet med stormen Ingunn, kan lede til uventede refleksjoner og nye perspektiver. Gjennom disse erfaringene oppdager forfatteren skriving og fotografering som kilde til ro og inspirasjon i møte med livets uforutsigbarhet.

Var dette interessent? 

Hvis du tenker at Mindful fotografering kan være noe for deg, kan du melde deg på gratiskurset

Eller du kan gå rett til https://www.seutover.no/ og lese mer om hva Se utover kan tilby deg. Kanskje du får lyst til å melde deg inn. Da vil du treffe likesinnede, og bli enda mer motivert til å praktisere Mindful Fotografering, slik at du kan bygge opp indre ro og mental styrke. Det er spesielt viktig i den urolige tiden som vi i dag lever i.  Med Kameraet som Meditasjon: En Reise i Mindful Fotografering
Å Omfavne Øyeblikket: Skiftet til Mindful Fotografering- å se bilder som gaver

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!