Eli_portrett

Om Brager Gestaltterapi og Foto

Brager Gestaltterapi og Foto ble skapt i 2017, da gikk jeg nest siste året på Norsk Gestalt Institutt. Og i 2018 var jeg ferdig uteksaminert Gestaltterapeut. Jeg har siden 2017 drevet en minipraksis som Gestaltterapeut, og har hatt klienter i individuell terapi. Det har jeg fremdeles. Det er flott å bli kjent med så mange fine mennesker. 

Som terapeut vil jeg være tilstede for deg!

Kommer du til meg i individuell terapi vil jeg støtte deg der du er, og hjelpe deg i din prosess.

 Min drøm er å kombinere foto og terapi

Jeg har alltid hatt en drøm, og det er å kombinere foto og terapi. Den drømmen er ikke lenger bare en drøm, men har blitt en realitet gjennom onlinekursene mine.

Jeg har et gratiskurs, og jeg har et onlinekurs som går mye mer i dybden på det å bruke foto som egenterapi samtidig som du blir en bedre fotograf. Kurset er bygget på det å være «Mindful», på norsk tilstede og oppmerksom i øyeblikket. 

Onlinekursets mål er å bygge deg opp mentalt, slik at du står stødigere, øker mestringsfølelsen og blir tryggere på deg selv. I dette målet ligger også at du etter endt kurs skal ha lært deg en god del om fotografering og dermed at du får økt dine fotografiske ferdigheter. 

Skriv deg på gratiskurset

Du kan skrive deg på gratiskurset ved enten å klikke på lenka over ellet å klikke på det grønne feltet under.

Det er et kortfattet kurs som blir tilsendt på mail, og det er helt uforpliktende. 

Du vil også få informasjon på påmeldingsperioder til det større Onlinekurset når du er med på gratiskurset. 

Ønsker du terapitime så ta kontakt

Det var litt om meg og min virksomhet. Du er velkommen til å ta kontakt. Ønsker du å bestille time til individuell terapi, kan du sende meg en e-post på post@bragerterapi.no, eller ringe meg på 91571372

 

 


Brager Gestaltterapi og Foto
3C81C1C5-F22E-4685-91AB-B9A8F36D115B

“"Jeg har gått hos Brager Gestaltterapi i ca. 1/2 år. Gjennom ulike øvelser har jeg fått nytt perspektiv på viktige saker i livet, samtidig som det har hjulpet meg i prosessen til å endre negative fastlåste tankemønstre.


Jeg synes Eli Brager er flink til å se hele deg og at hun på en respektfull måte pusher deg i riktig retning. Jeg har bare positive erfaringer med Eli Brager og kan trygt anbefale deg henne". (Mann 45 år)

Mann 45 år”

Anbefaler

Brager Gestaltterapi og Foto
3C81C1C5-F22E-4685-91AB-B9A8F36D115B

“Samtalene med Eli har gjort meg mer rasjonell i tankegangen. Det har blitt lettere å akseptere at de valgene jeg tar er riktige for meg. Jeg har også fått større innsikt i hvordan jeg kan håndtere frykten min. Jeg kan absolutt anbefale Eli Brager.

Kvinne 60 år”

Anbefaler

Bruk foto som terapi
3C81C1C5-F22E-4685-91AB-B9A8F36D115B

“Nå har jeg vært igjennom alle modulene, og er imponert over alt man lærer i dette kurset. Jeg har blitt inspirert til å fotografere mere, både arkitektur og landskap, som er mine hovedinteresser. Og ikke minst hvordan komponere bilder. Dette kurset anbefales virkelig!! Ingunn”

Anbefaler kurset "Bruk foto som terapi"