Ny podcast om livet her og nå, gestaltterapi og fotografering

63DD90DC-5424-4689-9CA3-135ACC7D4FD0

Da har jeg faktisk endelig begynt en podcast. Jeg har tenkt på dette lenge, men har ikke helt visst hvordan jeg skulle vinkle den og hilket utstyr jeg skulle bruke. Så jeg prøvde meg litt på instagram, og Zoom, hadde til og med to personer på samtale, men jeg har ikke følt det godt nok. 

Nå fant jeg verktøyet Anchor, og der kan jeg lage podcasten direkte på mobilen pluss at jeg også kan invitere gjester. Så i går ettermiddag spilte jeg rett og slett inn en episode. Så får jeg se hvordan den blir mottatt. 

Her er lenka til den. 


Den er ganske enkel, og jeg tenker at jeg skal lage episoder når jeg er ute eller inne. Ta deg med litt inn i mitt her og nå, og tanker og refleksjoner rundt livet, gestaltterapien og fotograferingen. 

Håper du kommer til å like den. 

Forfatter av innlegget:
Eli Irene Brager (1)
Eli Irene Brager
Gestaltterapeut MNGF

Hei, det er jeg som har skrevet dette innlegget. Jeg er Gestaltterapeut og liker å hjelpe mennesker som trenger å snakke med en terapeut om sine utfordringer. Du som har lest dette og som tenker at du kanskje kunne trenge å snakke med noen, er hjertelig velkommen til å ta kontakt. Du kan kontakte meg på post@bragerterapi.no .

For å finne ut litt mer om hva Gestaltterapi er, kan du lese mer her. Du kan også gå inn på Norsk Gestaltterapeutisk forening.

Vil du gå i terapi hos meg? Da kan du gjøre en onlinebooking ved å følge denne lenka: https://system.easypractice.net/book/eli-irene-brager

Du kan også kontakte meg på post@bragerterapi.no eller ringe meg på 91571372

Jeg holder også kurs og workshopps i både fotografering og fotografering i et gestaltterapeutisk perspektiv. Gå til produkter og se hva som står på trappene nå. 

I tillegg til gestaltterapien, driver jeg fotoklubben Se utover - en klubb på nett for deg. Akkurat nå kjøres det kampanje på medlemsskap. 


Takknemlighet
Ta styringen i ditt eget liv, slik at du ikke blir utbrent!

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!