Å vokse som menneske, tørre å gjøre det du drømmer om

10BDA58F-4E3D-47C1-A168-4A7971150792

Å handle er å strekke seg oppover mot drømmen, oppover mot lyset, det er å finne det som gir deg følelsen av mestring.

Hva får deg til å vokse som menneske? Har du stått på stedet hvil lenge nå? Har du lyst til å gjøre noe med det? Komme deg videre i livet?

Å følge drømmen, drive praksis - litt om min veg

Å drive en praksis gjør at jeg har endret noe i mitt liv. Det gir meg mening å drive min praksis.

Det er fint å møte klienter og det gjør godt når de blir hjulpet.

Det at jeg utdannet meg til gestaltterapeut i godt voksen alder og startet egen praksis har gjort at jeg har vokst som menneske. Nå kan jeg hjelpe andre som har lyst til å gjøre endringer i sine liv. Å starte en psykoterapipraksis som jeg har gjort er å tenke store tanker, men også å tenke små tanker, det er å gjøre noe aktivt for å bli sett, og det er å sitte slik jeg gjør nå på datarommet mitt å skrive.

Det er på en måte å trene seg selv til å se fremover, se hva som er neste nivå og neste nivå. Jeg ser for meg en trapp, hvor jeg startet på bakken når jeg begynte på studiet i 2014, men med et ønske om å få en utdanning hvor jeg etterpå kunne hjelpe mennesker som trenger det. Nå er jeg ferdig utdannet og jeg har jobbet aktivt med klienter siden januar 2017, i min egen praksis. Jeg har nådd et nivå, men jeg har flere trappetrinn å gå, for min visjon er å kunne hjelpe mennesker til å få et bedre liv med seg selv og andre, og gjøre dette til et meningsfylt arbeide som jeg kan leve av.

Mål og innhold kan også justeres. Dette året har jeg drevet tre flotte runder med kurset som jeg brukte over et halvt år på å bygge opp. Kurset «Bruk foto som terapi, bli en bedre fotograf og øk mestringsfølelsen». Det har vært både spennende, morsomt og utfordrende. Det å lære seg markedsføring og faktisk klare å selge har vært den største utfordringen. Det krever øvelse og tålmodighet. Men når kurset først er solgt, da blir det gøy for da er det kurskvelder og jeg går inn i lærerrollen, og det liker jeg. Og med gode tilbakemeldinger fra kursdeltagere, vet jeg at dette er liv laga. Du kan lese mer om kurset«Bruk foto som terapi, bli en bedre fotograf og øk mestringsfølelsen» og neste lansering vil bli i januar 2022 med første ukesmøte 19.januar. 

I tillegg til at jeg driver Brager Gestaltterapi og Foto, har jeg valgt å beholde min gamle jobb. Det høres kanskje litt rart ut, men for meg er det slik at fast inntekt er trygghet, og den tryggheten verdsetter jeg høyt. Det å leve fullt og helt av å jobbe som gestaltterapeut og kursholder har en viss økonomisk utrygghet i seg. Derfor velger jeg å ha en fast inntektskilde ved siden av. 

Hvorfor skriver jeg om dette her? Fordi jeg tenker at du som leser dette skal vite litt om meg. Vite litt om denne personen som sitter og skriver denne artikkelen som nettopp du leser.

Og så skriver jeg dette til deg som også er i etableringsfasen, eller du som har et ønske om å gjøre noe nytt og annerledes, men som ikke tørr.

Å ha en drøm, gjøre den til virkelighet

Det handler om å ha en drøm, og så med små skritt sette den mer og mer ut i livet. Det handler om å tørre, ikke bare når det gjelder å etablere en praksis, men i andre sammenhenger også, tørre å gå inn i et ekteskap, tørre å få barn, tørre å flytte, tørre å reise. Tørre å ta avgjørelser som du vet er bra, men som kanskje andre ikke synes er bra. Tørre å stå på egne bein og ta ansvar for eget liv. 

Det handler om å lytte til seg selv!

Når du virkelig vil noe, da går du inn for det. Du strekker deg oppover, du oppdager, du forsker, du tenker, du filosoferer, du får til det du vil. Akkurat som tulipanen på bildet som strekker seg oppover mot lyset, det handler om å vokse, vokse som menneske ved å starte en handling og strekke seg mot drømmen.

Som gestaltterapeut kan jeg støtte deg på veien mot dine mål. Ta gjerne en telefon til meg, så kan vi slå av en prat. Du når meg på 91571372. Eller du kontakter meg på post@bragerterapi.no.    


Forfatter av innlegget:
Eli Irene Brager (1)
Eli Irene Brager
Gestaltterapeut MNGF

Hei, det er jeg som har skrevet dette innlegget. Jeg er Gestaltterapeut og liker å hjelpe mennesker som trenger å snakke med en terapeut om sine utfordringer. Du som har lest dette og som tenker at du kanskje kunne trenge å snakke med noen, er hjertelig velkommen til å ta kontakt. Du kan kontakte meg på post@bragerterapi.no .

For å finne ut litt mer om hva Gestaltterapi er, kan du lese mer her. Du kan også gå inn på Norsk Gestaltterapeutisk forening.


Du kan også gjøre en onlinebooking ved å følge denne lenka: https://system.easypractice.net/book/eli-irene-brager


Jeg driver også kurset«Bruk foto som terapi, bli en bedre fotograf og øk mestringsfølelsen». Der du både lærer å fotografere på en mindful/oppmerksom måte og også lærer noen fotografiske grep.

Meld deg gjerne på gratiskurset: https://www.bragerterapi.no/page/178338-list-signup


Mine bilder finner du herhttps://www.instagram.com/elibrager/

Og her finner du også bilder, men også quotes: https://www.instagram.com/brager_gestaltterapi/


Her finner du quotes som jeg samler på: https://no.pinterest.com/bragergestaltterapi/pins/


Fem tips til fotografering av rennende vann
Selvmedfølelse

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!