Produkter

Mindful fotografering

NOK 430.00

Bli med på en inspirerende kveld hvor vi utforsker skjønnheten og roen naturen tilbyr gjennom linsen til våre kameraer. "Kontakt med naturen gjennom fotografering" er en unik mulighet til å dykke dypere inn i landskapsfotograferingens kunst, med veiledning fra den dyktige landskapsfotografen, Lise Mari Løvstrand.

NOK 0.00

I ønsket om å skape et bedre liv i en verden preget av uro og stress, deler jeg personlige refleksjoner, inspirerende historier og innsikt om mindful fotografering. Gjennom artikler og podcasten min, streber jeg etter å være en kilde til positivitet og tilstedeværelse i hverdagen.

Dersom du finner verdi i det jeg deler, og hvis mine ord og tanker har resonert med deg, vil jeg oppmuntre deg til å vurdere å støtte mitt arbeid ved å gi en donasjon. Din støtte vil ikke bare hjelpe meg med å fortsette å produsere kvalitetsinnhold, men det vil også være en drivkraft bak min motivasjon til å utforske nye temaer og ideer.

Ingenting er for lite, og hver eneste donasjon blir satt stor pris på. Sammen kan vi fortsette å skape et miljø av refleksjon, vekst og glede.

På forhånd, tusen takk for din sjenerøsitet og støtte!