Brager terapi

🌟 Kontakt med naturen gjennom fotografering 🌟 3. april 2024 kl. 19:00 til 21:00

Du betaler kun hvis du ikke er medlem av Se utover.

Dersom du er medlem, har du betalt gjennom medlemsavgiften. 

Ønsker du å melde deg inn i Se utover? Da kan du gjøre det! Ja, jeg melder meg inn! Første måned er gratis. 

Benytt deg av påsketilbudet: Ja, jeg benytter meg av påsketilbudet på kurset!

photo-1551524612-4b158646bc05

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.
Participant

Order summary

Vannlilje

🌟 Kontakt med naturen gjennom fotografering 🌟 3. april 2024 kl. 19:00 til 21:00

Bli med på en inspirerende kveld hvor vi utforsker skjønnheten og roen naturen tilbyr gjennom linsa til våre kameraer. "Kontakt med naturen gjennom fotografering" er en unik mulighet til å dykke dypere inn i naturfotograferingens kunst, med veiledning fra den dyktige fotografen, Lise Mari Løvstrand.

Denne kvelden er designet for å forbedre din forståelse og teknikk innen fotografering, mens vi også utforsker hvordan denne kreative prosessen kan være en meditativ praksis som fremmer mental velvære. Fra teoretiske innsikter til praktisk anvendelse, vil du få muligheten til å eksperimentere og uttrykke din kreative visjon, med spesifikk fokus på å fange essensen av naturen.

Med en agenda som kombinerer foredrag, praktisk øvelse, og diskusjon, inviterer vi deg til en kveld fylt med læring, utforsking, og ikke minst, personlig vekst. Enten du er ny med fotografering eller ser etter måter å forbedre din praksis på, vil dette kurset gi verdifulle innsikter og en dypere forståelse av fotografiets rolle i å oppnå indre ro og forbindelse med naturen.

Vi ser frem til en uforglemmelig kveld sammen med deg på Zoom, hvor vi sammen kan feire naturens skjønnhet og fotografiets kraft til å fange og formidle dette.

NOK 430
Total due NOK 430

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.